Over DBAssist

Even voorstellen
Mijn naam is Gert van der Wouden. Ik ben eigenaar/oprichter van DBAssist, een partij die zich richt op het aanbieden van expertise op het gebied van database management. De focus ligt hierbij op Oracle en CA-IDMS DB/DC.

In de jaren 70 begonnen als applicatie programmeur, waarna al snel de weg naar specialisatie op het gebied van database management werd ingeslagen. Inmiddels heb ik meer dan 30 jaar ervaring als DBA, waarbij de techniek altijd de voorkeur heeft gehad boven het functionele. Dit heeft zich aldus vertaald in een schat aan ervaring op het gebied van Oracle (8i, 9i, 10g, 11g, 12c en 19c) en CA-IDMS (14, 15), maar ook op het gebied van diverse operating systemen (AIX, Linux (Oracle, Suse, Red Hat), DOS/VSE, MVS/XP/ESA, Z/OS, enz.) en storage (EMC, HP, Dell, NetApp, TSM).


Wat kan DBAssist voor U betekenen?
De expertise die wordt aangeboden richt zich vooral op installaties en implementaties van databases, upgrades van DBMSen, backup en recovery (RMAN), patching van de DBMSen (Critical Patch Updates), platform migraties en data migratie en replicatie (Data Guard). De afgelopen jaren is veel ervaring opgedaan bij het verhuizen van data centers, zowel als uitvoerend DBA als ook als projectleider. Deze verhuizingen betroffen zowel projecten in binnenland als in buitenland.

DBAssist zal U assisteren met kennis van de hierboven genoemde technische expertise, maar zal, indien gewenst, een belangrijke rol kunnen spelen binnen Uw projectorganisatie als technisch projectleider.

Wanneer U geïnteresseerd bent geraakt en op zoek bent naar technische expertise of projectleiding voor Uw projectorganisatie, neem dan contact op met DBAssist.